Orbán György a csattano.hu tulajdonosa

 

Orbán György vagyok a Csattanó tulajdonosa.

 

1971 –ben kezdem jégkorongozni a Központi Sportiskolában. Az évek alatt végigjártam a korosztályos válogatottakat és ennek eredményeként 1985-ben a Ferencvárosi Torna Club játékosa lettem. Háromszor nyertem Magyar bajnokságot és 96-szor ölthettem magamra a Magyar válogatott címeres mezét. A jégkorongos pályafutásom vége felé el kellett gondolkoznom, hogy ha abba hagyom a jégkorongot, akkor a civil életben mivel fogok foglalkozni.

1996-ban az édesapám tanácsára, aki a Tréfagyár alapítója tulajdonosa volt  1990-2016 azt mondta, hogy kezdjek el tréfás, poénos ajándéktárgyak gyártásával foglalkozni.

Vicces ajándékok mindenkinek

A tréfát, viccet mindenki szereti és mi is lehet jobb annál, mint megmosolyogtatni az embereket valamilyen mókás ajándékkal. Kezdetben egyedül pár tréfás ajándéktárgyat kezdtem gyártani és szállítani különböző nagykereskedésekbe, amiknek nagy sikere volt a megrendelők körében. A pozitív visszajelzések hatására évről évre a termékek körét bővítettem és a mai napig is ezeknek a fejlesztésével foglalkozom, mert úgy gondolom, hogy

NEVETNI JÓ!

Tréfás, vicces ajándékainkkal szeretnénk mosolyt, jókedvet varázsolni vásárlóinknak. Termékeinket 1996 óta gyártjuk, forgalmazzuk, amelyek évről évre egyre több vásárlóhoz jutnak el.

Az Örök Fiatal párna

Elsősorban születésnapra, névnapra és számos más eseményre készítünk poénos ajándékokat, amelyek megkönnyítik az ajándékozás nehézségeit. Tapasztalataink alapján nehéz kitalálni, hogy mivel lepjük meg ismerőseinket, ezért úgy gondoltuk, hogy egy vicces poénos ajándéknál nincs is jobb. A termékeinket folyamatosan bővítjük és szeretnénk jobbnál jobb ajándékokkal ellátni a piacot és ezáltal kellemes perceket szerezni vásárlóinknak A termékeink minősége és egyedi humoros feliratozása nem csak a magánvásárlók, hanem több nagykereskedés tetszését is elnyerte, ezért termékeink számos üzletben megtalálhatóak.

 

Köszönjük, hogy megtekintette a honlapunkat!