Vicces ajándékok

Adatkezelési tájékoztató

1. A honlap tulajdonosa, szolgáltató

Szépség és Alak Kft
H 2040 Budaörs Kinizsi u. 26.
+36 20 942 5508
Orbán György

2. Általános rendelkezések

Az adatkezelés célja: A Szolgáltató abban az esetben gyűjt a Felhasználóktól személyes adatokat, ha a Felhasználó úgy dönt, hogy regisztrál, vagy más módon megadja adatait, esetleg kapcsolatba szeretne lépni Szolgáltatóval online kapcsolat-felvételi űrlap segítségével.

A Látogató az oldalon történő regisztrációval vagy adatainak megadásával és a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szolgáltató a Látogató által rendelkezésére bocsátott személyes adatait nyilvántartsa, rögzítse, tárolja és a szolgáltatás nyújtásához, illetőleg a szolgáltatás minőségének javításához és ellenőrzéséhez szükséges mértékben kezelje.

Az adatgyűjtés formája: az oldalon megjelenő valamelyik űrlap kitöltése és elküldése. A Szolgáltató az érdeklődő (Felhasználó) nevét, telefonszámát, címét illetve e-mail címét kéri el. A Felhasználó a weboldali űrlapok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Szolgáltató személyes adatait nyilvántartsa, rögzítse, tárolja és a szolgáltatás nyújtásához, illetőleg a szolgáltatás minőségének javításához és ellenőrzéséhez szükséges mértékben kezelje. Az adatkezelés célja: ajánlatok küldése, hírlevél küldése.

Böngészéskor mindössze anonim információk kerülnek rögzítésre arról, hogy a látogatók mely aloldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Ezen adatok segítséget nyújtanak az oldal üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, valamint a zökkenőmentes működés fenntartásához.

A 2011. évi CXII. törvény alapján van lehetőség arra, hogy az Szolgáltató kérés esetén tájékoztatást adjon a Felhasználónak (jogosultnak) személyes adatai kezeléséről, helyesbítse a Felhasználó (jogosult) személyes adatait, valamint törölje vagy zárolja a Felhasználó (jogosult) személyes adatait – a kötelező adatkezelés kivételével.

A Szolgáltató kérés esetén tájékoztatást ad a Felhasználó (jogosult) számára az általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az (esetleges) adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – a Felhasználó (jogosult) személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

Az Adatok törlése vagy helyesbítése is a fenti elérhetőségeken kérhető, illetve ugyanitt van lehetőség az Adatok kezelése ellen kifogást emelni. A Felhasználó (jogosult) tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha a személyes adatainak kezelése vagy továbbítása kizárólag az Szolgáltatóra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Szolgáltató, illetve az adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges; a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; egyéb, törvényben meghatározott esetekben.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az adatkezeléssel kapcsolatosan eljáró illetékes hatóság megnevezése:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; +36 (1) 391-1400; ugyfelszolgalat[a]naih.hu)

A Felhasználó (jogosult) a jogainak megsértése esetén az Szolgáltató, illetőleg az adatátvevő ellen bírósághoz fordulhat.

3. Süti (HTTP cookie)

Az oldal, mint a honlapok többsége HTTP sütiket (cookie) használ.

A sütik sokféle funkcióval rendelkezhetnek: információt gyűjtenek, megjegyzik a Felhasználó egyéni beállításait, megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. Az Szolgáltató a sütiknek köszönhetően tudja meghatározni például, hogy a weboldal melyik része a legnépszerűbb, melyik aloldalra kattintanak a legtöbben, stb. Ez azért is fontos, mert az Szolgáltató így a felhasználók igényeihez tudja alakítani a weboldalt és komplexebb felhasználói élményt tud nyújtani.

A legtöbb böngészőben beállítható, hogy a felhasználó elfogadja-e a cookie-kat vagy sem. A böngészőben található beállításokban azt is be lehet állítani, hogy a Felhasználó kér-e értesítést arról, ha a weboldal cookie-t kíván elhelyezni a böngészőjében, ahogy azt is, hogy a különböző típusú cookie-k meddig maradhatnak fenn, illetve törlődjenek-e a böngésző program bezárásakor.

Az elnevezése a kínai éttermekben előforduló szerencse süteményekből adódik amelyik egy olyan süti amiben üzenet van.

1994-ben valósította meg Lou Montulli amikor az első Internetes bevásárlókosarat készítette.

A süti vagy HTTP süti egy nagyon gyakran félreértett dolog. Sokan rossz szándékot, támadókat gondolnak mögötte valójában azonban jelenleg a honlapok 99,9%-a használ sütiket.

Elsősorban a munkamenet azonosítására szolgál, vagyis arra, hogy a szerver megjegyezze kivel kommunikál amíg a felhasználó be nem zárja a böngészőjét. Addig vagy esetenként hosszabb ideig is tárol adatokat. Ezek az adatok olyanok lehetnek, hogy mire kattintott, milyen adatokat írt be a felhasználó az egyes mezőkbe.

Sütik nélkül

  • Nem lehetne tárolt bejelentkezést használni
  • Nem lehetne megjegyezni, hol tartottunk
  • Nem lehetne termékeket bevásárló kosárba tenni
  • Nem lehetne beállításokat tárolni

Mi is a süti valójában?

A süti egy kis szövegfájl amit a böngésző tárol a felhasználó számítógépén. Nincs benne végrehajtható kód. A sütiket a felhasználó letörölheti és általában egy idő után maguktól törlődnek (lejárnak)

A sütiket a honlapot kiszolgáló szerver küldi le a böngészőnek és a böngésző letárolja. Ha a honlapot ugyanazzal a böngészővel látogatják meg ugyanarról a gépről akkor  a szerver megkapja a korábban letárolt adatokat.

4. IP címek

Az IP cím a számítógépek azonosítására szolgál a világhálón. Amikor csatlakozik az Internetre egy IP címet fog kapni a szolgáltatótól. Az IP címből megállapítható, hogy az adott pillanatban a kapcsolat melyik szolgáltatón keresztül jött létre. Az IP időnként megváltozhat.

További információ az IP címről: https://hu.wikipedia.org/wiki/IP-cím

A honlap a kapcsolat IP címét időnként eltárolhatja.

Az adatkezelés célja

Hibák felderítése, hibák naplózása, rosszindulatú rendszerhasználat kiszűrése.

Az IP címet a honlap a következő esetekben tárolja

  • Regisztrált felhasználó belépése
  • Belépési kísérlet
  • Rendszerhiba
  • Kimenő email küldése
  • Egyes kiemelt adatbázis műveletek

 

5. Belső modulok, komponensek

5.1. Belépés, regisztráció

A honlapon lehetőség van regisztrációra és belépésre. Regisztráció során létrehozhat egy felhasználói fiókot melynek során a következő személyes adatokat adhatja meg:

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám

Az adatkezelés célja

Felhasználói élmény fokozása, beállítások mentése, adatok kitöltésének megkönnyítése, marketing célú hírlevelek küldése, amennyiben a regisztrált felhasználó hozzájárul.

Adatkezelés időtartama

Érintett fél visszavonása

A felhasználói fiók bármikor megszüntethető.

5.2. Kapcsolat űrlap, jelentkezés hírlevélre

A honlapon lehetőség van név, email cím megadására a kapcsolatfelvételi űrlapon, illetve lehetőség van marketing célú hírlevélre feliratkozni.

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám (beállításoktól függően)

Az adatkezelés célja

Kapcsolat felvétel felhasználói kérdések megválaszolására, hozzájárulás esetén marketing célú hírlevelek küldése.

Adatkezelés időtartama

Érintett fél visszavonása

A megadott adatok egy törlő link segítségével megsemmisíthetőek.

5.3. Webáruház

A honlapon lehetőség van Internetes vásárlásra. A vásárlás történhet regisztrációval, vagy anélkül. Vásárlás során az alábbi adatokat kell megadnia:

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám
  • Cím

Az adatkezelés célja

Termék vagy szolgáltatás vásárlása, Pénzügyi bizonylat kiállítása, hozzájárulás esetén marketing célú hírlevelek küldése.

Vásárlás esetén az adatmegőrzés ideje legalább a számviteli törvényben előírt pénzügyi bizonylatokra vonatkozó minimális időtartam.

Bankkártyás fizetés esetén a fizetés a bank, vagy pénzintézet fizetőfelületén történik. A bankkártya adatok nem kerülnek a honlap birtokába. A bank vagy pénzintézet a tranzakció sikerességéről annak időpontjáról és összegéről küld információkat.

A Bankkártyás fizetést biztosító pénzintézetek kérhetnek adatokat a vásárlásról, vásárlóról is, illetve előírhatják követőkódok elhelyezését a weboldalban. Ezekről további tájékoztatást az adott pénzintézet oldalán talál.

 

6. Külső, harmadik féltől származó szoftverek

6.1. Google Analytics

A Szolgáltató a weboldalon a látogatókat, a látogatók számát, jellemzőit a GoogleAnalytics webanalitikai szolgáltatással méri. A GoogleAnalytics működése során számos jellemzőjét naplózza a látogatóknak, mint például: honnan érkezett, milyen böngészőt, vagy milyen operációs rendszert használ, mely oldalakat nézi meg a weboldalon. A GoogleAnalytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy a látogatót név szerint azonosítsák, azonban egy későbbi látogatása során képes felismerni, hogy az adott számítógépéről, az adott felhasználó által használt böngészővel valaki már járt a weboldalon korábban.

A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) helyez el böngészőjében. A mérés célja a felhasználói szokások megismerése, ezáltal az oldal bővítése, fejlesztése az így kinyert információk alapján. Célja még az oldalra érkező látogatók keresési szokásainak felmérése, az alkalmazott kereső kifejezések feltérképezése. A cookie-kat a webserver hozza létre a böngésző segítségével a látogató eszközén (ami lehet PC, laptop, okostelefon, egyebek), ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. Amennyiben nem szeretné, hogy a GoogleAnalytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

A Google Analytics szolgáltatás üzemeltetője a

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA

A Google adatvédelmi tájékoztatója itt olvasható:

https://policies.google.com/

 

7. Panaszkezelés

A jogsértő tartalomra érkező panaszokat a szolgáltató 3 munkanapon belül kivizsgálja, és annak eredményéről a panaszost írásban értesíti.

Panasztételi lehetőségek megegyeznek az 1. pontban meghatározott "A honlap tulajdonosa, adatkezelő" címével

Szolgáltató panasz közlésére/benyújtására az alábbi lehetőségeket biztosítja:

szóban (telefonon)

írásban (postai úton,  elektronikus levélben)

Panasz közlésével kapcsolatos eljárás: a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon előre egyeztetett időpontban, 9 – 17 óra között, elektronikus eléréssel – üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva – az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja.

A szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, békéltető testület, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége:

1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei:

levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; info@nmhh.hu

A panaszkezelésre egyebekben a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezései irányadók.

8. Adatfeldolgozó

A honlapot technikailag a Webtoday Kft mint adatfeldolgozó üzemelteti.

H 1056 Budapest Szerb u. 19.

webtoday[a]webtoday.hu

+36 30 984 1520

 

További adatfeldolgozók

Tárhely.eu Kft, szerver, szerver hoszting

H 1144 Budapest, Ormánság u 4

+36 1 789 2 789

 

EV2 Internet Kft. rendszer adminisztráció

H 1149 Budapest, Róna út 120-122.

info[a]ev2.hu

+36 1 460 0104

Elfogadom

Legújabb csattanók

Fatábla-Az én személyi edzőm a kutyusom-férfi verzió   Kép
Fatábla-Az én személyi edzőm a kutyusom-férfi verzió
Tréfás feliratozású fatábla,kutyásoknak, fogyózóknak. A testedzés legjobb formája, ha van egy kutyusod. Termékleírás: fenyőfából készült felakasztható ajándéktárgy. ...
Webshop ár 1 395 Ft
Póló 40 koronás  szülinapi   Kép
Póló 40 koronás szülinapi
Szülinapi póló 40 éveseknek. Koronázzuk meg ezt a szép kerek negyvenes évszámot egy királyi vagy királynői pólóval. Aki ennyi évet megélt annak jár egy 40 éves évszámos póló, ráadásul megkoronázva. ...
Webshop ár 2 999 Ft
Fekete fatábla Az anyukád nem itt dolgozik!   Kép
Fekete fatábla Az anyukád nem itt dolgozik!
Webshop ár 1 625 Ft
40 éves szülinapi üveg címke, Prémium évjárat 2 db-os kék masnis   Kép
40 éves szülinapi üveg címke, Prémium évjárat 2 db-os kék masnis
  40 éves évszámos szülinapi üvegcímke, amely bármilyen üveg italra ragasztható. Ezzel egyedivé, különlegessé varázsolhatod ajándékodat. ...
Webshop ár 890 Ft
Párna A világ legkedvesebb emberét úgy hívják, hogy MAMA   Kép
Párna A világ legkedvesebb emberét úgy hívják, hogy MAMA
Anya,anyu,mama és még ki tudja, hogy hányféleképpen szólítjuk édesanyánkat aki számunkra  a legszuperebb ember az egész világon. ...
Webshop ár 1 860 Ft
Vicces Üvegpóló Betöltötted a 30 Évet, és még mindig ilyen jól nézel ki   Kép
Vicces Üvegpóló Betöltötted a 30 Évet, és még mindig ilyen jól nézel ki
Egy üveg itallal és egy dicsérő mondattal belophatod magad a születésnapos szívébe! Kinek nem esik jól, ha azt mondják, hogy még mindig jól nézel ki. ...
Webshop ár 1 545 Ft
Vicces Üvegpóló Betöltötted a 20 Évet, és még mindig ilyen jól nézel ki   Kép
Vicces Üvegpóló Betöltötted a 20 Évet, és még mindig ilyen jól nézel ki
Egy üveg itallal és egy dicsérő mondattal belophatod magad a születésnapos szívébe! Kinek nem esik jól, ha azt mondják, hogy még mindig jól nézel ki. ...
Webshop ár 1 545 Ft
Vicces Üvegpóló Gratulálunk, hogy megint egy jó alkalom arra,hogy   Kép
Vicces Üvegpóló Gratulálunk, hogy megint egy jó alkalom arra,hogy
Ki nem szeretne meginni egy jó üveg italt egy névnapi köszöntés alkalmából? Itt az alkalom arra, hogy együtt koccintsatok és vidáman ünnepeljetek! Vásárold meg a kedvenc italát és öltöztesd fel...
Webshop ár 1 545 Ft
Vicces Üvegpóló 50 év kellett ahhoz, hogy ilyen jól nézzek ki   Kép
Vicces Üvegpóló 50 év kellett ahhoz, hogy ilyen jól nézzek ki
Ezzel a vicces, vidám feliratú kispolóval és egy üveg itallal ajándékozd meg a születésnapost, hogy tudja elérkezett az idő, hogy végre jól néz ki!  
Webshop ár 1 545 Ft
 
2040 Budaörs, Kinizsi u. 26.
info[a]csattano.hu